lauantai 25. helmikuuta 2012

Laskiaispullat

Vähän myöhässä mutta kuitenkin.

Laskiaispullat

15-16    pyöreää pikkupullaa

täyte:

                  pullien sisukset hienonnettuna
½dl          sokeria
½dl          sulaa rasvaa
1dl           jauhettua mantelia

            *            *             *
1-2dl         kermaa vaahtona (+sokeri,vaniljasokeri)

1. Leikkaa pullista ''kansi'' pois ja koverra sisus teelusikalla.

2. Hienonna sisus veitsellä leikkuulaudala ja kaada kulhoon. Lisää joukkoon sokeri sula rasva ja mantelit, sekoita hyvin.

3. Täytä pullien sisus seoksella ja painele tiiviiksi.

4. Lisää päälle kermavaahto ja paina kansi paikoilleen niin, että osa kermasta pursuaa hiukan ulos.

Ne jotka eivät pidä mantelista tai ovat allergisia sille voivat laittaa pulliinsa hilloa ja kermavaahtoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti