lauantai 5. marraskuuta 2011

Mud cake

Ensimmäisen ''herkkuni'' leivoin jo tänään. Kuten otsikosta voi päätellä mud cake:han siitä tuli. Ohjeen sain Fazerin tumman leivontasuklaan kääreistä.

Ohje:

200g   tummaa Fazer Ögon Bak & Dessert suklaata
1tl       leivinjauhetta
4         munaa
2dl      sokeria
2.5dl   vehnäjauhoja
200g   voita


1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokeriseokseen.( laitoin suklaanpalat sulatettuun margariiniin ja ne sulivat kivasti sinne.)
3. Lisää vehnäjauho ja leivinjauhe. Sekoita varovaisesti. Kaada seos voideltuun, jauhoitettuun puöreään vuokaan n.25 cm ( Itse en jauhoittanut vuokaa ja voitelin rypsiöljyllä.)
4. Paista uunin keskiosassa n. 12 min. Tarjoile mielellään vadelmien ja jäätelön kera. Kakun voi hyvin valmistaa päivää ennen tarjoilua. (parasta se on silti samana päivänä valmistettuna, mutta jäähdytettynä.)

                                                                            Tätä suklaata

                                               Tämmötteeseen vuokaan tässä se on valmiina.
                                                                         Kypsänä.

                                               Jääkaappi mangneeteista saa hyviä sabluunoja.

                                                          Siivilöi tomusokeria koristeeksi.


                                                                               Mikki.

Lehdistä voi leikata sabluunoja. Muistakaa vain katsoa, että tajuatte mikä se on, vaikka ette näkisi sitä sisustaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti